Festival medieval (Cetatea Sucevei) - 13-16/08

Acest eveniment are loc anual în cetatea Sucevei, în acest an desfăşurându-se în perioada 13-16 august 2009.
La  acest festival sunt invitaţi să participe trupe de teatru, dans din întreaga ţară, coruri vocale din întreaga ţară, trupe de dans medieval, de teatru medieval. Prezenţe mut aşteptate în cadrul festivalului sunt: Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor din Transilvania din Hermanstadt, Garda Sighişoara, Cavalerii Cetăţii Bârsei.

Pe parcursul unei săptămâni cetatea Sucevei reînvie sub luminile şi spectacolele oferite de invitaţi publicului larg. Pe lângă spectacole de teatru care pun în scene piese istorice, dans sau muzică se pot viziona în aer liber turniruri medievale, spectacole de focuri şi spectacole pentru copii.

© CERC - Filiala Suceava
aprilie 2009
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web. Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, ca şi pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.